Oldalak

2013. augusztus 13., kedd

Itt a vége?

Sziasztok népek!
Tudjátok, arra gondoltam, hogy ezt a blogot le kéne zárom... unalmas, és rosszul fogalmazok (véleményem szerint). A storym meg volt előre, szóval ha biztos a vég, akkor majd felfedek mindent. Még egyenlőre várok egy kritikát, ha az meg lesz, akkor majd kiderül, hogyan tovább, de addig is ne várjatok új részt!
Nagyon köszönöm a 2 feliratkozómnak a sok-sok komit! ;D

°Hug Me°

4 megjegyzés:

  1. haha. felejtsd el. ha te befejezed, én is. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt jól benézted, mert te nem fogod abbahagyni! ;D ismerlek annyira! :) meg most nem írhatom a végtelenségig a szar blogomat, tudhatod te is! :P majd lehet, hogy kezdek egy újat vagy nem tom, majd a kritika dönt :/

      Törlés
    2. figyelj, aranyom, az előzőt is befejeztem, erre is simán képes vagyok. -_- ha őszinte akarok lenni, bevallom, hogy már megint megrekedtem. nincs ihlet, ma meg tegnap is órákig ültem a gép előtt, de semmi. :// komolyan kezdem feladni, nem érdekel, hogy az előző fejezetet hol hagytam abba. és am nekem az is jó, ha újat kezdesz, csak az írást ne hagyd abba. ami meg a kritikát illeti, láttad, hogy a napokban én is kaptam egy rohadt bunkót, és mégis tovább próbálkozom... na de mindegy, erről ennyit. kérlek figyelmeztess, ha kész a kritikád, igazán kíváncsi lennék rá.

      xx P.S.

      Törlés
    3. jó, lehet, hogy befejezted az előződet, de neked van tehetséged az íráshoz, nekem meg nincs :P ez van. meg nehogy már ne legyen ihleted! >< vagy nem tom, kezdj egy új blogot, ha a mostanit mindenképp be szeretnéd fejezni :P de szerintem ne hagyd abba, van egy csomó feliratkozód, nem hagyhatod ott őket! :/
      a kritika: mondtam, szerintem küldd el még valakinek, biztos jót mondana rá! meg akiknek én elküldtem, ők azt is megszokták mondani, hogy hogy fogalmaz az illető. ha szerintük jól fogalmazok, akkor kezdek egy új blogot... ha nem, akkor meg nem :P am oks, majd elküldöm ;)
      te ne hagyd abba a blogot!

      °Hug Me°

      Törlés