Oldalak

2013. augusztus 26., hétfő

Fuss el véle...

Sziasztok!
Na igen, ha elolvastátok a címet, akkor pontosan tudhatjátok, hogy mit fognak tartalmazni az alábbi sorok. Azt a bizonyos "döntő" kritikát mégsem vártam meg, hanem visszavontam. Nem is tudom pontosan, hogy miért. Sokfélét éreztem, hogy rosszul írok, fogalmazok, meg hogy már nincs kedvem írni. Aztán ma egyesült az egész, így jutottam arra a döntésre, hogy leírjam nektek ezt az egy mondatot: 
Ezennel, a blogomat hivatalosan is lezárom!
Na ja, de még tettem egy ígéretet. Igen, most felfedek mindent, gonosz vagyok, és nem hagyom a fantáziátokra! :) Aki akarja, olvassa, aki nem, az ne. Köszönök mindent, és legyetek jók! ;)

A történet további része (röviden)

Tina: Vele nem sok mindent terveztem. Összejön Tomival, és a sok veszekedés ellenére évek múlva összeházasodnak, s Tinából főállású anyuka lesz. (klasszikus befejezés)
Emili: Az ő története már bonyolultabb. Szünetben hazautazik családjához, de nem tér vissza. Aztán kiderül, hogy meghalt, a családot régóta irtó maffia által, melynek vezére akkor már második házasságában élő apuka. Mindig megöli a szülőket, majd a feleségét, esetleg gyermekét, hogy bezsebelhesse az életbiztosítást. Az embert elkapják, és 2 életfogytiglanra ítélik. Ha Emili még túl is éli, akkor sem maradt volna egyetlen egy élő rokona sem...csak az apja.
Naomi: Kiderül, hogy anyja meghalt rákban, ezért kellett apja szülőhazájába utazniuk. Járni kezd a másik japán származású fiúval, Bakuval. Az apját munka közben baleset éri, így kórházba kerül, ahol néhány hét múlva meg is hal. Naomi árva, s kis ideig agresszív természet lesz. Azt mondja Bakunak, hogy szakít vele, de ezt a fiú nem vette komolyan, így amikor Naomi túltett apján, ismét együtt lesznek. Naomi önerőből kitör a nélkülöző életmódból, és bár nem lesz gazdag, de elmondhatja magáról és Bakuval alkotott családjáról, hogy meg van mindenük. 
Alex: Szülei hazahívják, hogy mégis inkább odahaza járjon suliba, ahol Kyleal kerül egy osztályba. Alex még sokáig elutasító a fiúval szemben, de az utolsó évben, amikor Kyle év közben elutazik, rájön, hogy minden porcikája ellenére imád vele lenni. Később beáll a hadseregbe pilótának, ám egy alkalommal nem teljesítette a parancsot, és kamikazeként megsemmisítette az ellenség titkos fegyverét. Igen, ő is meghal, de a nevét még sokáig emlegetik. 
Linda: Még a sok szörnyűséget megelőzően elutaznak Norvégiába, ám nem Linda nagyszüleinél laknak, hanem egy apartmanban. A sok kaland után visszautaznak. (itt történnek a rossz dolgok a többiekkel) Az utolsó évben egy, a "menő" lányok által kitalált műbalhé következtében Lindát kicsapják a suliból. Nem kell félteni, azonnal új iskolába kerül, ám délutánonként mindig a lányoknál van. Nem csak azért, hogy velük legyen, hanem azért is, hogy mindennap láthassa az igazgató felháborodott képét, és jól belevigyoroghasson. Később elvégzi az egyetemet, híres tudós lesz belőle, és Naomira gondolván, több éves kutatásoknak köszönhetően, kifejleszti a rák ellenszerét. Nem, nem marad szingli, az egyetemen felszed egy jó fej, informatikusnak készülő fiút.

Igen, nem mindenki kapta meg a Happy End-et... valószínűleg utálójára jelentkeztem ezen a blogon, ha majd újat kezdek, akkor biztosan kikerül valamilyen módon ide is. Imádom a 2 feliratkozómat! <33 Mint már mondtam, legyetek jók! :)

°Hug Me°


1 megjegyzés:

  1. csesződj meg, menj a francba! hogy merészeled? szemét dög. remélem tudod, hogy most kapsz egy bővebb lecseszést face-en... na, ott találkozunk, és a te érdekedben reménykedem abban, hogy folytatod az írást... na csók, te hörcsög!

    xx Egy Pszichopata Akit Kiborítottál

    VálaszTörlés