Oldalak

2013. június 30., vasárnap

Szereplők




Tina (az ő szemszögéből látjuk a dolgokat) budapesti lány. Nagyon kedves, de ha rájön az öt perc, akkor nem néz se Istent, se embert, mindent a földbe tipor. Mindenről tudni akar, de nem szereti, ha a kezébe nyomják a megoldást. Az anyjával él, aki jól keres, mégis egy kicsi lakásban laknak. Tina nem szeret nélkülözni, anyjának azonban ez a mániája. Folyton spórol valamire, de nem tudni, hogy mire.



Emili egy párizsi lány.
Mindene a divat, önbizalomhiányban sem szenved. Mindenhova egy csomó felesleges cuccot cipel, csak hogy minden esetre és be nem kalkulált programra felkészüljön. Tehetős családból való, Franciaországban mindenféle legendák keringenek a család múltjáról, bűneiről illetve az ősök maffia általi haláláról.

Naomi Jokohamából jött, japán-magyar "félvér", ha úgy tetszik.
Izgulékony, félénk típus, de magas szinten karatézik. 
(csak önvédelemből!!!) Zárkózott, Tinán kívül senkinek sem önti ki a lelkét. Jokohamai anyja gazdag, magyar apja viszont nem keres jól. Ez nem tudom, hogy jött össze, hiszen Naomi nem mondta, mi lett az anyjával. Lényeg a lényeg, hogy most az apjával van Magyarországon, így neki kéne ellátnia a lányát a szükséges dolgokkal (pl. ruha), de nem tudja megtenni. A lánynak alig ha van 7-8 pólója, és 2 nadrágot hord egész évben. Viszont ez szemmel láthatóan nem zavarja.


Alexandra egy ausztrál lány, tanyán nevelkedett, de ez első ránézésre nem látszik. Akkor is és most is magasról tesz a szabályokra, de ha baj van, rá  lehet számítani. Az emberekkel általában komor, gúnyos vagy agresszív. Ha valakivel nagyobb vitába kerül, akkor annak a kapcsolatnak már lőttek. Nem tud megbocsájtani.

Linda egy norvég faluból jött. Rendkívül okos, ő a csapat esze. Kalandvágyó és imád kísérletezni az új dolgokkal. Otthon van a modern technológiában, így az ember elsőre egy sexy kockának nézné, de ő biztosan több ennél. Csak az a baj, hogy sokat titkolózik, szinte semmit sem tudni róla, csakis azt, ami nyilvánvaló.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése